Jan 6, 2007, 12:07 AM

Аз се върнах  

  Poetry
921 1 2
Аз се върнах и разкаян, и невинен на твоята врата почуках, и ти отвори ми макар и тъжна, но щастлива! Аз пак се върнах, горд, че те обичам, че си само моя, че ме приемаш пак отново! Щастлив съм, че те имам! И нека ми завиждат! Но аз искам с теб да съм завинаги!

© Момчил Минков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??