Jan 16, 2013, 9:43 PM

Аз срещу мен 

  Poetry » Other
377 0 1

- Не мислиш за себе си, живееш за тях,

искаш да изкупиш нечий грях,

раздаваш им цялото си ценно време,

да сваляш от чужди плещи тежко бреме.

 

- Искам да влея във всеки частица от мен,

да сменя с радост всяка тъга,

тогава ще знам защо бил съм роден,

защо животът за тях е моя съдба.

 

- Наоколо тъй ледовит станал е света,

не всеки ще разбере теб и твойта душа.

Ще успееш ли?

Може да се изгубиш в тази борба.

- Не знам, но ще остана на себе си верен.

Успял съм, щом има хора, за които съм ценен.

 

© Димитър All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Остани верен на Себе си.

    Хареса ми, Димитър!
Random works
: ??:??