Jun 14, 2022, 1:35 PM

Аз съм... 

  Poetry » Love
197 0 0

Аз съм...

 

Аз съм стихотворението, което никога няма да споделиш,

снимката която няма да сложиш на стената си,

песента на която станцията ще смениш,

спомена който още гори душата ти...

 

Аз съм сънят, който на никой не разказваш,

аз съм историята, която няма да допишеш,

аз съм онова лудо сърцебиене  в ляво

и аз съм причината до три да не заспиваш...

 

Аз съм най-любимият ти блокиран абонат,

аз съм най-важното, което не те интересува,

аз съм никоя и същевременно целия ти свят,

с една уста ме обиждаш и страстно целуваш...

 

За теб съм нищо и абсолютно всичко,

просто грешка и единствената любов...

Толкова ме мразиш и до болка ме обичаш,

поредна смърт за теб и нов живот...

 

23.07.2019

© Радослава Михайлова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??