Аз съм влюбена красива,
чудя се сърцето ми къде отива,
чувам тъпани и барабани,
виждам гледки неразбрани,
искам любовта да ме опива.
Аз съм влюбена красива,
представям си любовта като птица красива,
чуствам, че самота от мен си отива,
докосвам те в съня си,
тревожа се от съня си да не се събудя,
плача от страх да не те загубя.
Аз съм влюбена красива,
осъзнавам, че с теб животът ми е магия,
казвам, че да бъда с теб, магьосник ни е орисал,
Мечтая до достигна с тебе рая,
опитвам се да съм истинска с теб до края,
надяван се с мен да си до край.
Аз съм влюбена красива!
© Ваня Панева All rights reserved.