Feb 21, 2019, 10:26 AM

Аз съм българин 

  Poetry » Parody
687 1 2

Пародия по Иван Вазов

 

Аз съм българин, копнея
пост да имам с триста лайка.
Все едно е, как живеят
татко ми и твойта майка.

Аз съм българин и расна
с магистралните проекти.
Европеец щом израстна
Ще ми лижете подметките.

Аз съм българин и силна
е ракията що пия.
Всяка сутрин с бяло вино,
зъбките прилежно мия.

Аз съм българин. Обичам
да диктувам правилата.
Не желая да приличам,
за това съм под чертата.

Аз съм българин свободен.
Всички други са длъжници.
За купоните съм годен.
Работата е матрица.

Българин да се наричам,
като звяр ще отстоявам.
Европейците обичам -
много вземам, малко давам.

© Валентин Йорданов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??