Dec 21, 2019, 11:19 PM

Аз съм любовта 

  Poetry
725 0 0

аз съм любовта, но не се виждам
скрила съм се в звездния пасаж 
с капчиците дъжд пристигам
или изпепелявам всичкото във вас

 

аз съм любовта и съществувам
макар невидима наоколо да кръжа
само моя стон понякога се чува 
или земетресения когато растреса

 

аз съм любовта, всичките ме търсят 
кой за зло или за добро 
в аромата на цветя се нося 
или в погледа на вълшебното стъкло

 

аз съм любовта, тук съм притаена
чакам само жест или думичка една 
за да ви сътворя невиждана поема 
или изгоря добрата ви душа

 

аз съм любовта, но няма да се плашиш
тук съм за да ти подам ръка 
да те преведа през моста страшен 
и покажа хубавата ми страна

 

© Всемнелюб All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??