Вятърът разрошва косите ми,
но аз искам това да са ръцете ти.
Слънцето ме огрява сутрин,
но аз искам това да са очите ти.
Искам да ме стоплиш, когато ми е студено,
искам да ме гушнеш, когато ми е тъжно.
Да ме погледнеш и да кажеш "Аз съм с теб!".
Това ми стига, за да съм щастлива.
© Стефания Игнатова All rights reserved.