Jun 17, 2008, 11:11 PM

Аз съм (сега) 

  Poetry » Phylosophy
675 0 2
Аз съм само една - тук и сега.
Аз съм всичко и всичко е аз.
Аз съм безкрайността - безбрежна душа,
вятър, вода, огън и мраз.

Аз съм творец и творение.
Аз съм само малка частичка.
Аз съм причина и следствие,
безценна изгубена малка паричка.

Аз съм любов и омраза.
Аз съм невинност и похотливост.
Аз съм изцеление и зараза.
Аз съм смирение и горделивост.

Аз съм живот и смърт.
Аз съм свобода и забвение.
Мостовете зад мене горят,
няма победа без поражение...

© Линда All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??