Oct 7, 2007, 1:47 PM

Аз съм си виновна 

  Poetry
864 0 6
 

Когато някой ден усетиш

до смърт жестока болка в корема,

когато сам си и няма с кой да споделиш,

тогава си спомни за мене.

Спомни си,че за тебе съм живяла.

Нараняваше ме непрестанно,

без дори да осъзнаваш колко ме боли.

Ден след ден разкъсвах се от мъка,

жадувах за един спокоен свят.

Не знаех  какво да кажа,

не знаех как да продължа.

Объркана от чувства смесени към теб,

намразих себе си и своя верен нрав.

Може би наивността ми бе причина

отново да се проваля.

Повярвах ти...

И откликнах ти на любовта.

А къде е  тя сега???

© Нели Вичева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??