Jun 13, 2017, 10:51 PM  

Аз съм трудно момиче... 

  Poetry
602 3 13

След мен огън гори...

Земята плаче под краката ми...

Мълча, когато боли...

Научих да мълчи и душата ми...

Не питай коя съм аз!...

Че отговорите ще те объркат...

Едно момиче и страст,

които могат да те побъркат...

Не знам дали ще си Ти...

Или самотна ще си остана...

Не гледай моите сълзи...

Не бъркай в дълбоката рана...

Силна и слаба съм – Да!

Изморена, но и толкова будна...

Свикнала да съм от тъга...

Затова и изглеждам ти трудна...

 

 

 

 

© Ивелина каменова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??