Sep 4, 2008, 8:31 AM

Аз сънувам.. 

  Poetry » Love
691 0 8
 

Аз сънувам вълшебния град

с бели улици ,светли площади,

всяко кътче от морския рай

на брега, сред зелени гирлянди.

 

Аз сънувам как вървя в утринта

сред блестящи и светли витрини.

Аромат на море и цветя

ме обвива в сияние синьо

 

на едно необятно море

със вълни, изтъкани от пяна

и потъващо ярко небе

в хоризонта под слънце засмяно.

 

Аз сънувам две топли очи

и ръка, нежно взела ръката ми

да ме води в света от мечти

в твоя град- малък рай на земята.

 

И се будя от сладкия сън,

като птица сама и ранена...

Всяка нощ искам с тебе да съм,

всяка сутрин да те виждам до мене.

© Генка All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??