На мъжа ми, който все се сърди,
че го пренебрегвам заради
сайт "Откровения"
Казвала ли съм ти, мили,
колко значиш ти за мен?
Май направих го, но в рими,
в стих, на тебе посветен.
Там описах те със "той",
ти си този "той", момче.
Ала като няма кой
стиховете ми да прочете...
В поезията си душа изливам,
всичката ми обич е събрана.
Мръщиш се, че все изпивам
с жадни погледи екрана.
Откровенски свят е тъй голям
хора разни, а какви поети...
Не кори ме, аз съм там,
ала музата ми вкъщи свети.
И дори да се повторя (пак във рима),
ще ти кажа - много те обичам.
Мъничко ще почета и ида
на мъжа единствен да се вричам.
© Жанет Велкова All rights reserved.
Явно,удоволствието ни е взаимно,
разхождайки се и гостувайки си.
Ще наминавам пак
Ама така ме разхили днес(за втори път вече)