Oct 2, 2022, 11:41 AM

Аз във теб и ти във мен 

  Poetry
196 4 9

Шута биеш ми от раз. 
Думичка от мен не чуваш. 
Зейнала е твойта паст.
С останките ми да празнуваш.

 

А аз се правя на перде.
Кротко, тихичко преглъщам.
Малка рибка съм в море.
Де да тръгна? Ти от всякъде се връщаш.

 

Точен, казваш, си компас.
Такива като мене ги линчуваш.
Хапеш... Сякаш болен си от бяс.
Но още рано е да тържествуваш. 

 

От различни с теб сме светове. 
Ако ти си север. Аз съм юг.
Но живеем, аз във теб и ти във мен.
Само аватарът ни е друг. 

© Виолета All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??