Dec 5, 2006, 11:40 PM

Аз за теб съм черен дявол 

  Poetry
857 0 4

Аз за теб съм черен дявол,

тласкам те към вечен грях!

Мислиш ме за най-прекрасна,

а погледът ми буди в тебе страх!

 

Преследвам те из улиците тъмни,

бягаш ми, но искаш да се спреш,

за да видиш пак лицето ми -

докосвайки го, даже да умреш!

 

Изпитваш нужда да си с мен,

да усещаш мойта плът,

с любов да стоплиш моя ден,

                  дори на клада да те изгорят!

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??