Dec 25, 2014, 4:13 PM

Аз зная, моме, мрежи да плета 

  Poetry » Love
592 0 7

Римувам те в рижата есен,

в капчици дъжд, в житата, в полето.

Виждаш ли, мила, колко е песенно?!

Римувам те... Изгарям те... Светиш...

 

Сплитам твоето име ажурно

в дантела от стихове нови.

Бил съм нахален?! Не съм бил културен?!

Страхът от нови любови...

 

Обърни просто малко внимание

свежа своя Муза да те нарека.

Ще ти открия съкровената тайна:

- Аз зная, моме, мрежи да плета!

© Красимир Дяков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??