Jun 21, 2008, 2:01 PM

Азбучна игра 

  Poetry » Other
728 0 6

 

Ако

Бях

Велик магьосник

Гладни

Дечица

Едва ли би имало

Живи

Здрави

И

Калени винаги с

Любов и

Много

Нежност биха

Обградени

По цял ден

Радостни

Сърца ще

Туптят а

Усмихнати и

Фантазиращи

Хлапета по

Цели

Часове

Шеги

Ще редят а

Юноши и девойки ще бъдат

Ято чудни двойки

© Джабула All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??