Jun 19, 2007, 4:23 PM

* * * 

  Poetry
452 0 0

Аз вървя и чакам теб,
ти вървиш и чакаш нея.
Ний вървим и все мълчим,
ний вървим и все тъжим -
ти за нея, аз за теб
ти за обич, аз по теб.
Аз копнея пак по теб,
ти копнееш пак по нея.
Ний копнеем и вървим,
ний копнеем и мълчим!

© Таня Стефанова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??