Jun 24, 2009, 11:31 PM

***** 

  Poetry » Love
533 0 1

Постоянството ти ме омайва.

В теб аз виждам любовта.

Прости, че сляпа бях тогава

и не виждах тази истина.

В твоето сърце съзирам

свят изпълнен със любов

и, когато ти си близо,

съм най-щастлива на света.

 

Как се случи - още аз не зная...

Как разчупи моето сърце,

което вчера беше като камък

и бягаше далеч от теб ?

Сега светът изпълнен с красота е,

защото с теб откривам любовта.

И път назад не искам и да зная,

искам с теб да съм и след смъртта.

 

 

 

 

© Полина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??