Oct 14, 2010, 9:36 PM

*** 

  Poetry » Love
553 0 0

Знай, не те чакам тебе, Любов,

като светулка на моето рамо,

като сън в лятна нощ  под покров

от звезди на вселенско начало.

 

Не те чакам и в пролетен цвят,

от вятър-художник отбрулен,

нито в дива млада трева,

във стихия някаква влюбен.

 

Но те искам да дойдеш, Любов,

такава антично-безсмъртна,

защото само чрез тебе, Любов,

аз - за тебе възкръсвам!

© Станислава Дайлянова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??