Oct 19, 2019, 7:50 AM

Баба 

  Poetry » Free verse
883 0 0

Когато всичко си раздала,

във душата и сърцето,

когато нищо не скатала,

си за утре в битието,


ще те храни любовта,

на отгледаното зрънце,

и ще сгрява старостта,

с благодарността на слънце.


Стъбълцето възмъжало,

ще подкрепя за ръката,

и във стройното му тяло,

ще оглеждаш ти самата.

© Рот Кив All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??