Jan 22, 2016, 1:51 PM

Баба Марта 

  Poetry
236 0 0

Честита Баба Марта

 

На ръката ти завързах мартеничка.

Ти, да не си сам, а аз - самичка.

За да те предпази от бацили,

та когато кончета зацвилят,

 

пуснати за първи път на паша,

да те пази, Баба Марта, наша.

Тя - единствена на земната ни карта.

Да ти е честита, Баба Марта!

© Мари Елен- Даниела Стамова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??