Apr 4, 2010, 5:09 PM

~ Бал на Цветята ~ 

  Poetry » Love
574 0 1

И затанцува Споменът...

~

 

Време!

Глас...

 

Път...

Вечно чакащ нещо...

Някого...

 

Път от чувства -

Стихнал... ТАМ.

 

Бал...

Сън...

Изписано чрез устни ухание на сласт...

 

Тон!

Мек нюанс на Дъх...

Романс...

 

Завъртане в екстаз - небесност в транс...

ТАНЦ!

И затанцува Споменът...

 

Нощ...

Жена...

 

Треперещ дъх... Воал от чувства - разпилян по Път...

Цветя...

Трева...

И вкус на боровинка, стичащ се във гръд...

 

Земя... докосваща и галеща плътта,

съскаща от допира на таз ръка - вода

и дишащото в Огън тяло...

 

Тяло в тяло...

Дъх в Дъха...

И аз...  един Стон-Път...

ГОЛ!

Разтрисащ!

 

НЯМ!!!!!!!

~

 

ВАЛС!

Танцуващ спомен, викащ в мойта плът...

Бал и Мъж...

Държащ в ръка Мечта, увита в цвят

на Люляк бял и Нарцис - аромат...

 

Завъртане в емоция свенлива

и чаша пълна с пясъчна мъгла...

Мъглявина.

От Вечност приютила

МЕН В ТЕБЕ...

ТЕБЕ В ЛЮБОВТА!

 

~ лиричен стон, притихнал в крайчеца на устни ~ Л-Е

 

(Мечтания в Душа... просто буквен глас...

Заглъхнал Вопъл-Длан...)

04 април ’10 г.

 

На Любовта...

Дето почуква на всяка врата и чака на Прага

Неприютена...

 

http://www.vbox7.com/play:b216056a

© Л-Е All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??