Всичко в бизнеса ще е наред -
съдбата ще помага със късмет!
Успехът ти ще е резонен,
към тебе, шефа - благосклонен!
""""""
Ако искаш вярвай или не -
ще намериш пълно портмоне...
но с люспи рибени, визитки!
Нищо...На късмет ти е...Честито!
""""""
Грижи и проблеми,
като от тамян ще бягат...
Радости големи
често ще те навестяват!
""""""
Пътешествие те чака,
не бъди егоист,
че пол'винката очаква
да я вземеш на круиз!
""""""
Най-после печалба
ще имаш догодина -
за една бира в халба
и...ремонт на комина!
""""""
Училището ще върви
с попътен вятър и късмет,
но все пак - дай му рамо ти,
да имаш благини безчет!
""""""
Любов, успехи и пари,
много щастие ще има!
Нека Бог да ви благослови...
и...хайде вече, да сте трима!
""""""
Често ще летиш на запад,
даже по море ще плаваш...
комшиите мухи ще лапат -
баровец ще го раздаваш!
""""""
Господ с шепи ще раздава
любов и добрини, късмет!
В здраве дните ще минават,
година пълна с берекет!
Някои от пожеланията са със закачлив оттенък. Ей така - за добро настроение.
Пепи Петрова
© Pepi Petrova All rights reserved.