Apr 28, 2012, 11:48 PM

Баща 

  Poetry » Other
511 0 0

Имах да ти кажа нещо...

Имах, но така и не успях!

Твърде късно беше, нали?

Твърде късно беше за молитви...

 

Исках една утрин още с теб!

Която  само с теб да споделя!

Имах още една  детска сълза,

която можех на рамото ти да изплача!

 

Имах толкова въпроси...

Имах още толкова страхове!

Но не остана, за да бъдеш до мен!

Рано, твърде рано ме остави...

 

Сама, на брега на твоето мъжко море...

© Просто Някой All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??