Jan 10, 2008, 9:47 AM

Басня 

  Poetry » Civilian
793 0 5

"Кацнал бръмбар

на трънка",

за "нов морал"

да ми дрънка!

© Любомир Петков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??