Apr 14, 2009, 8:45 PM

... 

  Poetry
732 0 1

Тази болка, която ме изгаря...

Тази любов, която в мен догаря...

Тази чаша, с която мъката си давя...

Този страх, с който смъртта си бавя...

Този стих, който не зная как да завърша...

сякаш без теб не мога нищо да довърша.

Всичко това ме задушава,

всичко това смисъл да живея не ми дава...

© Мира All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Ами изхвърли го "всичко това" не го чакай то да те довърши, довърши го ти!!! Поздрав мила, много е хубаво!
Random works
: ??:??