Mar 16, 2011, 10:35 PM

* * * 

  Poetry
407 0 1

    Не мога да се дам!?!

 

  Капката в морето

        тя не се е дала

 

     Част е тя от него

       в него се побрала

© Благодат All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??