Дори и хората да шепнат тука,
че ти си огън неугаснал,
готов да лумне пред всяка нова огнена съблазън -
не ще да слушам никой.
Аз вярна съм и занапред
като реката силна в мълчание заклета,
прободена от слънчев лъч, ще бъда клета.
Във твоята прегръдка ще потъна,
на дъното на синята безбрежност
ще хвърля ключа -
на мойта обич и на мойта мъка.© Весела Славова All rights reserved.