Mar 21, 2019, 12:18 PM

Белег 

  Poetry » Free verse, Other
813 6 8

Поезията е белег, 
който говори,
когато всичко друго 
мълчи.
Колко ранени
трябва да бъдем,
за да чуем
себе си?

 

 

 

 

Световен ден на поезията. 
Щом в редовете чувствате себе си, отпразнувайте душите си! ♥️

© Надежда Тошкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??