Dec 15, 2007, 8:29 AM

Белоснежен ангел 

  Poetry » Love
761 0 16

Докосваш с устни вятъра

и той нашепва приказка от мрамор

за бялата ни мраморна любов,

стаена в гънки стичаща коприна...

А онзи лунен поглед с огнен блясък

потъва сякаш в тъмен облак,

където свети тъмнината в бяло.

Докосват устни голото ми рамо,

а вятър все така шепти,

че ти си белоснежен ангел само,

изпълнил моите мечти.

© Димитър Станчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??