Mar 6, 2010, 12:28 PM

Белязана 

  Poetry » Phylosophy
638 0 8

                          Не ми остана нищо свято на земята.

                          Безсилие и ярост се сливат във едно.

                          Пустота и мрак вилнеят в душата,

                          превръщат сърцето ми в ледно зърно.

      

                          Ще стисна ли и този път със зъби?

                          Ще се втвърди ли слабата ръка?

                          Ще мога ли напук да се съвзема

                          и като Феникс да се преродя?

                         

                          Душата ми не ще възкръсне

                          като птицата от пепелта...

                          Ужасно много белези остават

                          след раждането и след смъртта.

 

© Плами All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??