Dec 13, 2015, 1:17 AM  

Беше ти... 

  Poetry » Love
413 0 2

Беше ти...
 

 

 

Беше ти-Ти ли пъхна твоята снимка в моето съзнание и сърце?

Беше ти-ти ли ме целуна, за да стана част от тази лудост любовна?

Беше ти-ти ли ме накара да се заиграя с тези чувства, като дете?

Беше ти- ти ме научи на любовно постоянство и на мъка красива..

Беше ти-ти ме обичаше, за да приема любовта ни, защото и аз обичам тебе!

Беше ти-видях те да идваш към мен и ми донесе светлина...

Беше ти-видях те да си тръгваш и това донесе отчаяние...

Беше ти-беше нужно да ти кажа всичко това, без да ти говоря наистина!

Беше ти-който каза ми:"Обичай това между нас или не приемай неговите рози"!

Беше ти-който въпреки болката и страданието, не съм те лъгала или шантажирала...

Беше ти-който приканваше сивите облаци и яркото слънце да бъдат част от пейзажа...

Беше ти-не ме гледай така, ако някой тука е виновен-беше ти!

Беше ти-колко лесно беше да докоснеш за първи път идилията небесна,          

Беше ти-когато двигателят на всичко, бяха нашите целувки,

Беше ти-който запали светлината, която днес я няма,

Беше ти-така се преоблича любовта за нейната роля и изгода,

Беше ти-ти пръв прие я в твоя дом без въпроси,

Беше ти-ти пръв остави да си отиде тази смъртоносна болка,

Беше ти-за да бъдем заедно отново без тези катаклизми страшни,

Беше ти-нямам какво повече да ти кажа, но определено да ти покажа!!!

Беше ти-кажи ми твоите чувства на моя език, но с твоите думи!

Беше ти-неоновата светлина от квартала, която озари моята умора от живота...

Беше ти-който ме видя да оставям на плажа своите боси следи...

Беше ти-който ме увери ,че винаги ще се обичаме тъй чисто и нежно,като деца...

Беше ти- не ме гледай така, ако някой тука е виновен-беше ти!

Беше ти-колко лесно беше да докоснеш за първи път идилията небесна,

Беше ти-когато двигателят на всичко, бяха нашите целувки,

Беше ти-който запали светлината, която днес я няма,

Беше ти-така се преоблича любовта за нейната роля и изгода,                     

Беше ти-ти пръв прие я в твоя дом без въпроси,

Беше ти-ти пръв остави да си отиде тази смъртоносна болка,

Беше ти-за да бъдем заедно отново без тези катаклизми страшни,

Беше ти-нямам какво повече да ти кажа, но определено да ти покажа!!!...



Беше ти-Знаем го и двамата!
Беше ти-Ти си виновника! 
Беше ти-Ти си любовта и завинаги...!

Беше ти-Беше тя, тя е и ще е-любовта ни...!

© Лили Вълчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Ел, чакам твоя публикация
    Не се бави
    Радвам се, че ти е въздействала творбата в различни аспекти.
    Прегръщам те и аз, много, много!!!
  • Здравей, Ел!!!Не се тревожи!Тази творба е писана отдавна...Тя е една от първите, може дори да се каже, че е в първите десет, а предишната е..., знаеш повода за написването и разказвала съм ти.Всичко е наред!А и ти го каза-няма нещо, което да победи любовта...!!!Знаем го...
Random works
: ??:??