Когато си предаден от най-близкия,
има ли смисъл нещо - не!
Какво не успя или къде?
Въпроси! Няма отговори!
Кога ще свърши всичко това?
Въпроси! Въпроси! Въпроси!
Къде е ключът на загадката?
В мен? В теб? Не знам!
Има ли настояще? А бъдеще?
Не виждам - наистина ослепях!
Няма смисъл от нищо!
Никъде! Никого! Нищо!
© Нен Вен All rights reserved.