Feb 11, 2010, 12:04 AM

Без... 

  Poetry » Love
567 1 0

Без сили съм,
без сили вече душата си оставих надалече.

Без път, посока все вървя,
очакваща жестоката съдба.

Без вяра, без кураж, надежда,
очите ми към него все поглеждат.

Без сън, мечти и без копнеж
очаквам аз и хорския брътвеж.

Сама, отчаяна, небрежна,
без маска, без букет от нежност.

Без сили съм,
без сили вече душата си оставих надалече.

Не ще я той потърси, зная,
сега е той с нея в рая!

Но вярвам, ще проумее някой ден -
не го обича повече от мен!

© ЛиЛи All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??