Aug 8, 2013, 5:17 PM

Без 

  Poetry » Love
478 0 1

С връх на карфица обирам пепел от клечка кибрит.


По спомен сглобявам: къде точно беше пропит?

Пак давя съня си в надежди, без грях,
а буря от спомени вкарва в очите ми прах.

За снежните преспи чакам в моето голо поле.

Обикнах да пазя дъха ти със мене, но не...
не искам да мразя всяко утре и днес.

Помолих за отговор: разумът каза ми "Без!".

© Кармина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??