Jan 29, 2022, 1:38 PM

Без чувства 

  Poetry » Love
190 4 0

Хората казват, че била съм без чувства,

но без чувства значи ли мъртва душа?

 

Други пък казват, че била съм изкуство

и по пътя си всичко, че нежно руша.

 

Аз пък се чудя дали ще повярваш

в тези “фалшиви” мои лица.

 

И има ли смисъл до мен да оставаш,

щом съм разбила стотици сърца?

© Ивет Боянова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??