Dec 15, 2009, 11:23 AM

Без цветове 

  Poetry » Love
578 0 0

Без цветове

 

 

Пуста черно-бяла картина -

душата ми е хем огън, хем е зима...

пламъците на яростта изгарят я,

а ледовете на самотата довършват я!

 

Души ме, изгаря, не си отива,

тежи, стяга, не престава...

болката оставя ми жестоки следи

в сърцето, където беше ти преди.

 

Скоро вече нямам и това,

само едно дупка от самота.

Черно-бял сега е моят свят -

вместо от цветове, от сълзи излят.

 

Зад зелените очи погледни,

ще видиш още горещите сълзи,

изплакани в онези тъмни дни -

без цветове... без мечти!

© Валерия Минева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??