Jan 24, 2007, 9:49 PM

Без думи... *  

  Poetry
685 0 4
В думи няма да те застроявам,
ще оставя очите ти да светят в мрака.
В замък от мечти не ще  поставям
обичта ти,че самотна в замък не ми се чака...

В измислени слова не ще те оковавам,
че по-кратка обич от тази няма...
Всичките стихий днеска призовавам,
да са свидетели на истинска промяна...

В красивите слова не искам да заплитам
чувствата ти от всички думи по-прекрасни...
Аз не искам думи,аз просто те обичам...
Думите сърцето ги усеща-те и без друго са ми ясни...

© Александра Матеева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??