Sep 9, 2018, 10:09 PM

Без думи 

  Poetry
590 1 10

Този вятър прелива
над скали и пътеки,
свърна в близката нива
и пося морски шепот,
разпиля се и скъса
небесната риза,
бяло ято разпръсна -
перлен наниз изнизан,
светли пясъчни къдри
с влажни пръсти заплете.
За да помни и утре
как се люби с морето...

© Христина Мачикян All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??