Apr 21, 2011, 8:37 AM

Без дъх 

  Poetry » Love
742 0 0

Усмивка ли бе да я опиша,
или кичура коса,
за който стих  да напиша,
точно за това.

Как бавно се свлича,
докосвайки устните твои,
сякаш с милувка съблича
мечтите, които са мои.

Дъх ще поема
до твойта уста.
Любовта ти ще взема,
дори да умра.

Ще дадеш я със страст,
задъхана... без дъх,
и не ще да имаш власт
над тоз любовен връх.

С. Александров

© Сергей Александров Abi G All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??