Jun 29, 2008, 10:22 PM

Без което не можа 

  Poetry » Other
614 0 3

Чакам още твоите думи

ронещи се, тичат те след мен,

да научат нещо искат,

да ти кажат вярвай в мен.

Празна пак остана нашата

любoв безспир,

иска втори път да се усмихне,

но  ще види ли това,

без което не можа...

© ВАЛЕНТИНА СПИРОВА All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??