Jun 10, 2010, 11:25 PM

Без любов живот не струва 

  Poetry » Love
570 0 4

Знам, ти илюзиите ми разби

на четири посоки.

Знай, по-силна станах от преди,

очите си пред теб отворих.

 

И няма да те пусна аз,

от огъня ти се опарила.

И няма да потъне в прах -

олтарът чист ще го опазя.

 

Донесе моя листопад,

пак огнен, неуморен, жаден.

Ще бъдеш същия насъщен хляб -

небесна свята манна.

 

Знам, тъй реши и отлетя,

дори не се сбогува.

Знай, всичко мога да простя,

че без любов - живот не струва!

© Мариола Томова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??