Dec 7, 2007, 7:49 AM

Без мен 

  Poetry » Love
732 0 3

Ти ли бе този,

който неканен в сърцето ми влезе?
Ти ли бе този,

който открадна цвета на живота ми?
Ти ли бе този,

когото толкова време отчаяно молих.

Може би, но вече не си.

От днес ти си просто бездомен спомен,

от мойта душа без милост прогонен.

От днес ти си просто

бяло петно в паметта ми.

Ти вече си никой,

просто странник без име.

Без мен сам ти остана,

без мен ти си просто

бледа сянка на себе си.

Без мен ти дори не живееш

Свиквай -

от днес и завинаги ти без мен ще вървиш!

© Илияна Стефанова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??