May 1, 2013, 10:42 AM

Без-музие 

  Poetry » Humour
637 0 5


Седя и мисля. Мисля и седя...
В главата ми летят стадо глухарчета...
Ще взема май че пъзел да редя
или във Форте-то да пускам зарчета.
Да взема още малко да помисля, а?
Та белким се завърне таз щурачка!
Тя, музата ми! (Отлетя от листа)
От заранта играем си на жмичка.
А Димитров, поетът от Бургас
подхилква си, и гледам – и той мисли...
„Спокойно, Линка, хващам се на бас -
ще стане! Само листа обърни си!...”

Павлина Соколова

 

 

© Павлина Соколова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??