След спъването, станало внезапно,
и сянката ми станала е друга -
устата си отваря и ще лапне
летящата над нея пеперуда!
Очите ми сменили са цвета си -
прожектори в отворения космос.
Едно ли слънце обещава щастие
с присъда суетата му да носиш?
Небето чака своето причастие
и птици като ангели се смеят.
През пръстите животът като пясък
изтича и забравя, че живеем.
изтича и забравя, че живеем."
Като затворени в пясъчен часовник, само дето не го осъзнаваме...