Mar 3, 2016, 8:52 AM

Без сумрачния ти пламък 

  Poetry » Love
234 0 1

Друга тръпка дали си намери,
която да будиш през нощта
и с глас небрежно начумерен,
да каниш да подпалите света?

 

Дали като мене тя те вижда?
Дали те рисува по звезди?
Дали безкраят в вените й приижда,
когато гледа в твоите очи?

 

И на нея ли даваш наполовина,
или в сърцето й бушува онова,
с което цял да може да те има?
А в моето какво преди видя?

 

Намери ли, каквото нямах?
А знаеш ли, че аз не мога още
да спра да гасна, без сумрачния ти пламък?
Понякога пак не ме ли искаш нощем…

 

 

22.11.2015г.
гр.Сопот

© Събина Брайчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??