May 15, 2006, 12:05 PM

Без теб 

  Poetry
978 0 2

Съня ми  завзет е от тебе.
Деня ми в - плен  на страстта.
Сърцето бие непростимо,
а волята стои си нерешимо.

Забрави ме в тъмна алея
стоя и вечно  копнея.
Нима е нужно още да живея,
щом трудно е без тебе да лудея.

Нима ще мога нежно да обичам,
да галя и отново да се вричам.
Ще бягам ли в момента на раздяла
или ще чакам примерна и бяла.

 

 

© Еми All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Но отново много красиво! Пишеш по някакъв много странен начин... с много образи и резултата е много хубав!
  • Оптимистично начало, тъжен край!!!
Random works
: ??:??