Jun 21, 2013, 4:28 PM

Без теб 

  Poetry
917 0 2

Без теб до себе си се чувствам

тъжен като поглед на старица.

Неизказаната мъка нося

на врата си като огърлица...

 

Без теб до себе си се чувствам

безпомощен като ранена птица.

В своя свят неканен гост съм,

а теб направил съм кралица...

 

Без теб до себе си се чувствам

никой, като зрънце в броеница,

досущ със другите еднакъв.

На празна книга съм корица...

 

Без теб до себе си се чувствам

загубен като липсваща частица,

на своята душа заложник.

На моята любов си жрица...

© Никола All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??