Aug 8, 2008, 6:05 AM

Без теб 

  Poetry » Love
693 0 1

Седяхме там, сами, а аз гледах в твоите очи.

Не знаех какво ще загубя, ако призная за своите мечти.

Не помниш ли, дори и когато изпитваше чувство познато?

А за мен само спомен остават дните, които минават

с теб, прекарани щастливо, докато биеше сърцето ми обичливо.

© Янита All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Мило, много е яко... стахотно... НО нали знеш че трябва да продължиш и без него ? :*:*:*
Random works
: ??:??