May 10, 2005, 12:06 PM

Без теб 

  Poetry
1384 0 8
Без теб

Без теб животът няма смисъл,
без теб е скучен моя ден.
Със тебе всичко е различно,
с теб се чувствам по-добре!
Аз искам с теб да помечтая,
да сбъднеш моите мечти,
искам с тебе да сме двама,
моля те, поискай го и ти!
Аз всеки ден за теб се боря,
до мене искам да си ти,
всеки път с надежда те поглеждам,
искам да ме видиш ти.
Колко често аз мечтая,
след всяка паднала за теб сълза,
със тебе как сме в рая,
как всичко е било една лъжа!
Ала да съм с теб надежда няма...
ти не искаш да си с мен.
Обичаш друга и не искаш,
да си слънце в моя ден!
О, Господи, колко те обичам,
как искам да си в моя плен
и всяка сутрин като се събуждам
ти да си до мен!!!

© Милица All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??